30 d’abr. 2011

"Arbres d'Algendar"

“Arbres d’Algendar” és una iniciativa de Càritas Diocesana de Menorca que té per objectiu la inserció socio-laboral de persones en risc d'exclusió social mitjançant la recuperació i cultiu d’arbres fruiters de varietats tradicionals de Menorca, que en el transcurs dels darrers anys ha patit un clar retrocés en detriment de varietats foranies. “Arbres d’Algendar” neix com una recuperació d’aquesta agrocultura específica de la nostra illa.

Per aquest motiu Càritas Diocesana de Menorca ha creat el viver ''Arbres d’Algendar” que produeix aquests fruiters, a més d’espècies forestals produïdes amb llavors recollides a Menorca. Tota la producció és ecològica -Càritas és soci de l’Associació de Productors d’Agricultura Ecològica de Menorca i membre del Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica – i sota estrictes controls de qualitat.


Es posen a la venda varietats locals de fruiters (pomeres, pereres, figueres, pruneres, etc.) i altres plantes de la flora de Menorca (om, sauquer, alzina, estepa blanca, camamil·la, romaní, etc.). Podeu solicitar-ne les varietats que us interessin, el seu preu és de 13€. Podeu trobar més informació sobre les varietats a la web http://www.arbresalgendar.com/ca/index.php o contactar a info@arbresalgendar.com o 971 386 279.