4 de març 2010

Els Briòfits de Menorca

Al següent enllaç del bloc Cambessèdes - Plantarum Vasculari Balearicum hi trobareu un interessant article sobre els Briòfits de l'illa de Menorca.

http://cambessedes.wordpress.com/2008/03/29/los-briofitos-de-menorca/#more-12

3 de març 2010

Life+ BOSCOS - Menorca

El Consell Insular de Menorca (CIMe) està desenvolupant el projecte LIFE+ Política i Governança Mediambiental Gestió Forestal sostenible a Menorca en un context de canvi climàtic. El projecte Life+BOSCOS es va iniciar el gener de 2009 i es desenvolupa durant 5 anys, amb un pressupost total de 1.444.385 Euros, finançats en un 50% pel programa Life+ de la Unió Europea.

L’objectiu principal del projecte és contribuir a l’adaptació dels ecosistemes forestals mediterranis als impactes negatius del canvi climàtic a través de la gestió forestal sostenible.



L’adaptació dels ecosistemes al canvi climàtic i, en especial, la dels ecosistemes forestals és un dels objectius prioritaris de la política ambiental de la Unió Europea. Gràcies al projecte Life+BOSCOS, l’experiència adquirida a Menorca servirà de referent a altres països i regions de la Unió Europea.


En el següent enllaç web podreu consultar els detalls d'aquest projecte Life+BOSCOS de Menorca:
http://lifeboscos.cime.es/Contingut.aspx?IdPub=2580